Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Aarrelaari

Aarrelaari

Aarrelaarista löydät puodin muuttuvan valikoiman viimehetken ihanuudet ja tarjoustuotteet alehinnoin. Aarrelaarin tuotteita on rajallinen määrä, joten tarkista varastosaldo aina kunkin tuotteen kohdalta erikseen. Penkomisiin!
Aluspuvut ja -asut

Aluspuvut ja -asut

Puodin alusasut ovat suunniteltuja liikkuvaan ja huomaamattomaan käyttöön, erityisesti haastavien kisa- ja esiintymisasujen alle. Valikoimastamme löydät perusversioiden lisäksi myös muunneltavat ja saumattomat aluspuvut ja -asut.
Balettitossut ja -tarvikkeet

Balettitossut ja -tarvikkeet

Tanssiinan valikoimaan kuuluvat tärkeänä osana balettiin liittyvät tossut ja tossujen tarvikkeet. Kivijalkapuodissa sovitamme ammattitaidolla sekä pehmeät baletin harjoitustossut että kovakärkiset tossut, mutta verkkokaupasta tilaat helposti tutut tossut omalla koolla tarvikkeineen kotiisi.
Bodyt

Bodyt

Taidetanssiin erikoistuneina jumppapukujen eli bodyjen valikoima on puodissa vallan mainio. Se kattaa käyttäjät pienistä suuriin, peruspuvuista hameellisiin ja shortsillisiin. Verkkokaupan bodyvalikoima on vielä kehitteillä, mutta lisäämme pukuja valikoimiin pikkuhiljaa!
Esiintyminen

Esiintyminen

Housut, shortsit ja leggarit

Housut, shortsit ja leggarit

Inspiraatio ja lahja-ajatukset

Inspiraatio ja lahja-ajatukset

Itämainen tanssi

Itämainen tanssi

Itämaisen tanssin harrastajille Tanssiina tarjoaa ensisijaisesti laadukkaat, kestävät ja ergonomiset jalkineet harrastuksen moninaisiin tarpeisiin. Puodin valikoimasta löydät myös saidikeppien koristelemiseen tarkoitetut teipit sekä ohjeet, ja pienen valikoiman perushuiveja.
Kestävä kulutus

Kestävä kulutus

Kestävän kulutuksen tuoteryhmä tuo värikkäämmän, stressittömämmän, roskaamattomamman ja hiirulaisenpienillä hiilijalanjäljillä varustetun arjen lähemmäs jokaista Tanssiinan ystävää.
Tervetuloa mukaan vihreämpään arkeen!
Lahjakortit

Lahjakortit

Luistelu

Luistelu

Tältä sivulta löydät linkit puodin luistelutarvikkeisiin. Tuotteet löytyvät myös omista kategorioistaan, trikoiden, toppien, hameiden ynnä muiden alta, mutta myös pikalinkkeinä kollektiivisesti tästä, olkaapa hyvät!
Lämmittimet

Lämmittimet

Teipit ja kieputus

Teipit ja kieputus

Tästä tuoteryhmästä löydät voimisteluvälineiden ja itämaisen tanssin keppien teippaamiseen tarkoitetut välineet, itse teipit, teippauspalvelun ja kieputusohjeet.
Topit ja paidat

Topit ja paidat

Tanssiinan toppi- ja paitaosastolla olemme erikoistuneet tanssi-, luistelu- ja voimisteluaiheisiin paitoihin ja tunikoihin. Puodin pieni paitavalikoima pitää sisällään malleja, joita ei muualta saa, ja jotka ovat kerrassaan vastustamattomia. Topit ja paidat sopivat niin treeniin kuin arkeenkin.
Tossut ja kengät

Tossut ja kengät

Tästä tuoteryhmästä löydät Tanssiinan tossu- ja kenkävalikoiman taidetanssista voimistelun kautta lavatanssiin, flamencosta streetin kautta nykytanssiin. Balettitossuille ja niiden tarvikkeille löydät ihan oman ryhmänsä puodin tuoteryhmien joukosta!
Trikoot

Trikoot

Täältä löydät trikoot niin tanssiin, voimisteluun, kuin luisteluunkin. Trikoiden kokoa valitessa on hyvä muistaa, että mitä vähemmälle pingotukselle (sukkahousumateriaalista tehdyt) trikoot joutuvat käytössä, sitä pidempään ne kestävät käytössä. Suosittelemme siis valitsemaan mieluummin reilun koon kuin..
Voimisteluvälineet

Voimisteluvälineet

Voimisteluvälineistä löydät FIG-hyväksytyt ja laadukkaat italialaisen Pastorellin voimisteluvälineet niin rytmiseen- kuin joukkuevoimisteluun, sekä puodin oman tuotannon Pink*Pixie- tuotteet teippauspalvelusta välinepusseihin.